EDELHOLZ - parketta, padló egy életre
Főoldal / Közösségi hírek / Két keréken biztonsággal Lentiben

Két keréken biztonsággal Lentiben

2021. 08. 30.

2021. augusztus 27-én, péntek délután került megrendezésre a TOP-5.3.1-16-ZA1-2017-00005 azonosító számú projekt keretében az a közlekedésbiztonsági esemény, amely számos látogatót vonzott a Templom térre.

14:00 órától kezdődően a kerékpáros szlalompályán tehették próbára ügyességüket a résztvevők. A technikai feladatok mellett lehetőség volt különböző típusú kerékpárok kipróbálására is. Legnépszerűbb a tandem kerékpár volt, sok páros tekerte végig a városközpontot ismerkedve a kétszemélyes jármű sajátosságaival.

Az ügyességi mellett elméleti tudásukat bővíthették azok a résztvevők, akik 14:30-tól a Városi Művelődési Központ Zrínyi termében „Biciklizés ősszel” előadást hallgatták meg PPT vetítéssel egybekötve. A balesetmentes közlekedés elősegítése a biztonságos közlekedés megteremtése a volt az előadás legfontosabb közlendője.

KRESZ totó kitöltésére is  volt lehetőség a felállított sátrak egyikébenA helyesen tippelők fényvisszaverő csuklópántot kaphattak ajándékba. A program egyik legizgalmasabb eleme a város kerékpárútjait is érintő közel 20 km-s kerékpártúra volt. A 15.15-kor induló kirándulást túravezető koordinálta, 1 db rövid megállóval (Lentiszombathelyi kerékpáros pihenő – frissítő pont). 

Két keréken biztonsággal Lentiben